Tietoa meistä
Merja, Majatalon emäntä +358 40 5452313   Lauri, Majatalon isäntä +358 400 499 839 onnenmyyra.majatalo@gmail.com 

Majoitusta ja matkailua 

Koulutusta ja kokouksia 

Juhlaa ja arkea


Kun aloitimme toiminnan matkailu- ja majoitusalalla, oli selvää, että teemme työtämme 1950 luvulla rakennetussa kiinteistössä ja emme ryhdy muuttamaan Majataloa moderniksi muovi- ja teräspalatsiksi. Majoitushuoneet ovat yksilöllisiä, wc- ja suihkutilat ovat silloisen arkkitehtuurin mukaisesti jaettuja, mutta niitä on runsaasti. Aamiainen tarjoillaan pääsalissa, josta on mainio näköyhteys Suomen toiseksi suurimmalle järvelle. Se on Päijänne.

Majatalon ilmakuva kuvattuna etelän suunnasta.  Majatalon ympärillä on runsaasti pysäköintitilaa ja nurmikkoa. Majatalo sijaitsee vanhassa hämäläisessä kylämaisemassa. Täällä luonto ja sen tarjoamat elämykset ovat lähellä. 

Ihan lähellä: 

 Ilvespolku Padasjoki-Evo (menee pihan läpi)   Bussipysäkki 100 m                                     Nyystölän lintutorni Verhonlahdella Nyystölän venesatama, jossa Majatalon venepaikka käytettävissä.                                                Nyystölän kylän uimaranta ja vuokrattava sauna Saunan voit vuokrata suoraan meiltä tai https://nyystola.com/palvelut/monus/

 Lähellä:                                                       Padasjoen keskustaajama 2,9 km               Säästöpankki 3 km                                         Uimahalli  ja kirjasto 3,1 km                                       Kahvila - Ravintola Modetti 3,2 km                              Osuuspankki ja Otto-automaatti 3,3 km                     K-Market, S-Market, R-kioski, Alko ja posti 4 km       Satama 5 km                                               Huoltoasema ABC 5 km                       Huoltoasema SEO Padasjoki 5,3 km                        Caravan-alue   Mainiemi Caravan 5.9 km

Lauri Suomaa

Omistaja / isäntä

Puhelinnumero: +358 400 499 839
Sähköpostit:                    majatalo@protonmail.com  suomaa@live.fi (yksityisposti)


Huomioithan, ettemme valvo tai noteeraa sähköposteja, jotka tulevat osoitteesta, jossa on merkintä >noreply< tai vastaava. 

Merja Suomaa

Omistaja / emäntä

Puhelinnumero: +358 40 545 2313
Sähköposti:    merja.suomaa@luukku.comHuomioithan, ettemme valvo tai noteeraa sähköposteja, jotka tulevat osoitteesta, jossa on merkintä >noreply< tai vastaava.